PROMJENA VLASNIČKE STRUKTURE SDPRINT – Slobodna Dalmacija PRINT

PROMJENA VLASNIČKE STRUKTURE SDPRINT – Slobodna Dalmacija PRINT
December 23, 2015 admin

Dana 23.12.2015 god je došlo do promjene vlasničke strukture društva SD Print. Do tog datuma većinski vlasnik društva SD Print je bila tvrtka Visual Partner, koja je u vlasništvu gosp Stipe Mađora. Novi većinski vlasnik društva je postalo društvo SUTONGRAF iz Zagreba, koje je inače u vlasništvu gosp. Ante SUTON-a. gosp Ante SUTON je također vlasnik tvrtki SUTON-grafička industrija iz Širokog Brijega, te tvrtke SUTONPRINT iz Podgorice. Uskoro će sva ova društva biti u sastavu SUTONGRUPE.

SUTON – grafička industrija iz Širokog Brijega je poznato i renomirano ime u grafičkoj industriji u široj regiji, a i jedno je od vodećih grafičkih kuća na tržištu BIH. Iza SUTON grafičke industrije su već 25 godine uspješnog rada i postojanja, sa stalnim trendom razvoja i rasta, te su jedina grafička kuća koja uspješno posluje u 3 države.

Drugi suvlasnik naše tvrtke ostaje SLOBODNA DALMACIJA d.d. Promjenom vlasničke strukture, došlo je do promijene i u managmentu tvrtke. Tako je umjesto dosadašnjeg direktora društva gosp Stipe Mađora imenovan novi direktor, gosp Tihomir Kujundžić.

Sigurni smo da ćemo sa našim novim većinskim vlasnikom dobiti novi „vjetar u leđa”, nove poslovne ideje, pozitivna iskustva i znanja iz grafičke branše. Dolaskom novog većinskog vlasnika, zaposlit ćemo novih 15-ak djelatnika u proizvodnji i prodaji, te naravno zadržati i sve zatečene djelatnike. Sigurni smo da će sve ove promjene doprinjeti rastu naših poslovnih aktivnosti, a samim tim i još većem zadovoljstvu naših dosadašnjih, ali i budućih kupaca, ističu u Slobodna Dalmacija Print-u.