PROMJENA VLASNIČKE STRUKTURE SDPRINT – Slobodna Dalmacija PRINT

PROMJENA VLASNIČKE STRUKTURE SDPRINT – Slobodna Dalmacija PRINT
23/12/2015 Grafika Suton

Dana 23.12.2015 god je došlo do promjene vlasničke strukture društva SD Print. Do tog datuma većinski vlasnik društva SD Print je bila tvrtka Visual Partner, koja je u vlasništvu gosp Stipe Mađora. Novi većinski vlasnik društva je postalo društvo SUTONGRAF iz Zagreba, koje je inače u vlasništvu gosp. Ante SUTON-a. gosp Ante SUTON je također vlasnik tvrtki SUTON-grafička industrija iz Širokog Brijega, te tvrtke SUTONPRINT iz Podgorice. Uskoro će sva ova društva biti u sastavu SUTONGRUPE.

SUTON – grafička industrija iz Širokog Brijega je poznato i renomirano ime u grafičkoj industriji u široj regiji, a i jedno je od vodećih grafičkih kuća na tržištu BIH. Iza SUTON grafičke industrije su već 25 godine uspješnog rada i postojanja, sa stalnim trendom razvoja i rasta, te su jedina grafička kuća koja uspješno posluje u 3 države.

Drugi suvlasnik naše tvrtke ostaje SLOBODNA DALMACIJA d.d. Promjenom vlasničke strukture, došlo je do promijene i u managmentu tvrtke. Tako je umjesto dosadašnjeg direktora društva gosp Stipe Mađora imenovan novi direktor, gosp Tihomir Kujundžić.

Sigurni smo da ćemo sa našim novim većinskim vlasnikom dobiti novi „vjetar u leđa”, nove poslovne ideje, pozitivna iskustva i znanja iz grafičke branše. Dolaskom novog većinskog vlasnika, zaposlit ćemo novih 15-ak djelatnika u proizvodnji i prodaji, te naravno zadržati i sve zatečene djelatnike. Sigurni smo da će sve ove promjene doprinjeti rastu naših poslovnih aktivnosti, a samim tim i još većem zadovoljstvu naših dosadašnjih, ali i budućih kupaca, ističu u Slobodna Dalmacija Print-u.